Therapeut INBEELD

Als beeldend therapeut geloof ik in het visualiseren, in het uiten van een verandering. Omdat een blijvende visueel herinnering vaak meer zegt dan duizend woorden. Maar ik geloof er ook in dat therapie in een veilige omgeving moet plaatsvinden. Waar jij je als persoon prettig, gehoord en gezien voelt!

Als beeldend therapeut heb ik ervaring met:

rouw- en verliesverwerking, gezinstherapie, beeldende schema therapie, emotie- en impulsregulatie, verslavingszorg, verstandelijke beperking, crisisopvang, mindfulness en dialectische gedragstherapie.

Werkervaring:

  • Afstudeerscriptie Beeldend behandelaanbod Tactus verslavingszorg voor mensen met een triple problematiek. Aantekening in het tijdschrift voor vaktherapie januari 2014.
  • Het Atelier (de Passerel) te Apeldoorn.
  • Crisisopvang en opvanghuis van de stichting JP van den Bent in Uddel.
  • Verslavingszorg bij meerdere klinieken van Tactus, Piet Hein locatie en Dubbel diagnose kliniek.

Momenteel bied ik vanuit mijn eigen praktijk INBEELD, beeldende therapie aan volwassenen, kinderen en gezinnen die op sociaal, emotioneel en cognitief gebied klachten ervaren. En er moeite mee hebben dit onder woorden te brengen! 

Mijn praktijk is aangesloten bij de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB) en Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen (SRVB).

050512 416

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vanessa Heuvelman, beeldend therapeut. INBEELD praktijk voor  beeldende therapie, Leienplein 10-B 7311EE Apeldoorn, 06 4181 7524, KVK 60068558,                      info@inbeeldtherapie.nl

Inbeeld praktijk voor beeldende therapie Apeldoorn