Rouw therapie

“Uit eigen ervaring weet ik dat de grond onder je voeten wegzakt, als er een diagnose van een ernstige ziekte wordt vastgesteld”.

Verliezen kunnen op verschillende gebieden plaatsvinden. Je kan een dierbare, je (ongeboren) kind, je partner, je baan, of je gezondheid verliezen. Door de intense verlieservaring moet je alle zeilen bijzetten om grip te houden op je leven. Wat een enorme impact heeft op zowel je fysieke, je mentale gesteldheid als jouw persoonlijkheid. Je zal merken dat je niet meer de oude bent, je bent niet meer zo blij of je kan niet echt meer genieten. Ondanks dat je best doet om positief te blijven. Blijft er een donkere wolk boven je hangen…. die maar niet weggaat!

Door in beeld te brengen wat jou het meeste heeft geraakt kun je gaan onderzoeken wat jou kan versterken. Door het uiten van je emoties en gedachten, zal je gaan ervaren dat er ruimte ontstaat om anders tegen je situatie aan te gaan kijken. Ook zal je meer zicht krijgen op hoe jij nu omgaat met de situatie en waar jouw persoonlijke behoeften liggen. Wat zijn uitwerking zal hebben op jou als persoon en je weer de regie kan krijgen op je leven. En voor jouw de zon weer kan gaan schijnen.

SAM_1342

Wil je meer weten? Neem contact op met Vanessa Heuvelman, beeldend therapeut, INBEELD parktijk voor beeldende therapie,  Asselsestraat 152 7311EV Apeldoorn,  06 4181 7524, Kvk 60068558, info@inbeeldtherapie.nl

Inbeeld praktijk voor beeldende therapie Apeldoorn