Volwassenen therapie

Als volwassen heb je al het nodige meegemaakt en mogelijk geprobeerd om je klachten en problemen te verhelpen. Mogelijk met succes! Maar blijf je merken dat je klachten en problemen zich herhalen. Waarbij het verstandelijk beredeneren de boventoon voert en/of emoties jouw regelmatig overspoelen. Dan kan beeldende therapie voor jouw de oplossing zijn om wat zo moeilijk voor je is in beeld te gaan brengen!  Het zal je helpen om vanuit een ander perspectief naar klachten en problemen te leren kijken. Wat een positief effect zal hebben op je zelfbeeld,  je zelfkennis,  je zelfvertrouwen en je gevoelsleven. Wat gezonder en meer passend zal zijn voor jouw leven.

Beeldende therapie zal jou helpen bij grip krijgen op: 
Je emoties, gevoelens, gedachten en gedrag. Door deze te leren uiten, herkennen en onder controle te krijgen.
Je relatie. Om een betere verstandhouding te krijgen, meer voor jezelf te leren opkomen of minder conflicten met je omgeving te ervaren.
Ingrijpende ervaringen uit het verleden; verlies, trauma en misbruik. Door deze onder ogen te leren zien, er mee te leren omgaan en controle krijgen op de nare gedachten en gevoelens van de ervaring, die jouw gevangen kunnen houden.
Het piekeren, angstige gedachten, schaamte en schuld gevoelens.
Je eigen persoon. Door je (weer) steviger, krachtiger te gaan voelen, meer zelfwaardering en zelfvertrouwen te gaan ervaren.
Opnieuw plezier in je leven te ervaren en te gaan genieten van de dingen die jouw blij maken!

Kijk op met welke klachten ga je naar een beeldend therapeut?

In de onderstaande link wordt door Suzanne Heayen uitgelegd wat de werking is van beeldende therapie en wat het voor je kan betekenen. http://vimeo.com/83180471

SAM_0834

INBEELD praktijk voor  beeldende therapie,  Asselsestraat 152 7311EV Apeldoorn, 06 4181 7524,  Kvk 60068558,                info@inbeeldtherapie.nl

Inbeeld praktijk voor beeldende therapie Apeldoorn