Vergoeding Gemeente en CJG

Zorgregio MIJOV en regio Apeldoorn, Brummen, Hoenderloo, Epe, Voorst

Vergoeding Jeugdwet ZIN:

Inbeeld praktijk voor beeldende vaktherapie heeft voor de Jeugdwet een overeenkomst met de Zorgregio midden IJssel/ Oost Veluwe. Onder andere met de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Epe en Voorst. In deze gemeenten biedt Inbeeld therapie behandeling (basis en complex) via Zorg in Natura. Voor de aanvraag is het handig om een verwijzing voor beeldende therapie via een (kinder) arts, psychiater of huis arts te regelen. Heb je nog geen toekenning voor behandeling, neem dan gerust contact met mij op. Ik kan jou dan verder helpen bij de aanvraag. 

Inbeeld praktijk voor beeldende vaktherapie is aangesloten bij het Zorgcollectief Noord Oost Veluwe.


Vergoeding zorgverzekeraar:

Heb je nog geen toekenning voor behandeling vanuit het CJG of kom je daar niet voor in aanmerking. Maar wil je wel een beeldende vaktherapie behandeling dan kan je ook aanmelden zonder verwijsbrief. De vergoeding van de therapie wordt veelal vergoed vanuit de alternatieve geneeswijze in het aanvullende pakket van de zorgverzekeraar. Inbeeld therapie is aangesloten bij de FVB en de NFG. Voor meer informatie over vergoedingen neem contact op met je eigen zorgverzekeraar of kijk op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/vaktherapie.


Vanessa Heuvelman, beeldend therapeut, INBEELD praktijk voor beeldende vaktherapie, Asselsestraat 152 7311EV Apeldoorn, 06 4181 7524, Kvk 60068558, info@inbeeldtherapie.nl

Inbeeld praktijk voor beeldende therapie Apeldoorn