Contact en Info

Locatie in Apeldoorn:

  • INBEELD praktijk voor beeldende therapie, rouw en verliesverwerking en gezinstherapie.
  • Asselsestraat 152, 7311 EV Apeldoorn,
  • Mobiel: 06 41 81 75 24
  • Email: info@inbeeldtherapie.nl

De beeldende therapie kan zowel in de praktijk als op een andere locatie plaatsvinden.

Tarieven:

Ondanks dat beeldende therapie een andere invalshoek heeft dan verbale therapie, zal je merken dat beeldende therapie dezelfde uitwerking heeft. Beeldende therapie wordt dan ook vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. 

  • Kennismakingsgesprek is gratis!
  • Een individuele sessie vanaf 6 – 18 jaar is €  70,00
  • Een individuele sessie vanaf 18 jaar  is €  75,00
  • Een gezin/relatie sessie is €  105,00

De prijzen zijn inclusief materiaal, BTW en verslaglegging. Eventuele reiskosten worden apart gerekend. Hoeveel sessies er nodig zijn, zal per persoon verschillen. Ik zal een voorstel doen betreft het aantal sessies, die naar mijn idee nodig zijn om jouw te helpen bij klachten en problemen. Zodat je vooraf weet waar je aan toe bent!

Vergoeding therapie via gemeente en/of CJG:

Ik werk als aanbieder van jeugdzorg voor de Zorg regio midden IJssel Oost Veluwe. o.a voor de gemeentes Apeldoorn, Epe, Brummen, Zutphen, Voorst enz. Via een door verwijzing vanuit het CJG, (kinder)arts, huisarts of jeugdbescherming kan u therapie voor uw zoon of dochter aanvragen. Mocht u nog vragen hebben dan kan u mij gerust bellen.

Vergoeding zorgverzekeraar, PGB en werkgever:

Beeldende therapie valt onder de alternatieve geneeswijzen bij zorgverzekeraars. Voor meer informatie over vergoedingen neem contact op met je eigen zorgverzekeraar of kijk op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/vaktherapie

Voor vergoeding van vaktherapie kan er een beroep gedaan worden op het Persoon gebonden Budget (PGB), die u via uw gemeente kan aanvragen! Omdat er vele wijzigingen zijn en toewijzing vanuit verschillende PGB’s gebeurt. Verwijs ik je voor meer informatie naar de volgende link: PGB Per Saldo

Mochten je klachten en problemen arbeidsgerelateerd zijn, dan kan je samen met je werkgever overleggen om te kijken of de vergoeding gedeeld, via je werkgever of jouw verzekering kan verlopen!  

 

Praktijk Inbeeld is aangesloten bij het register het NIBIG en voldoet daarmee aan de eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Voor meer informatie verwijs ik u naar de volgende link!

Inbeeld parktijk voor beeldende therapie werkt volgens de wet op de AVG. Meer info

kan je vinden op de algemene voorwaarden en bepaling vanuit de wet op AVG.

.

 

 Inbeeld praktijk voor beeldende therapie Apeldoorn